Vær din egen arkitekt

Det kan selvfølgelig koste litt ekstra og det blir litt ekstra arbeid, men det er absolutt verdt det om du vil være din egen arkitekt. Selvfølgelig er det viktig at du følger din egen stil og din egen smak. Men om du trenger inspirasjon kan du jo alltids lese deg opp på årets trender. Du – og eventuelt også familien din – kommer jo til å boende i huset dere bygger i mange år. Kanskje det også vil gå i arv. Så hvorfor ikke gå inn for å få det akkurat sånn du ønsker å ha det? Ta deg god tid, finn inspirasjon, og end opp med et best mulig resultat til slutt.

Det geniale verktøyet RoomSketcher

Vi vet alle hvor enkelt det er å innrede huset sitt, så lenge du er på nett kan du fikse det på et øyeblikk. Finn det du trenger på Buildor.no og bestill det hjem til deg. Men visste du at det har blitt nesten like enkelt å designe ditt eget hus? Et nytt verktøy som heter RoomSketcher er i bruk blant flere boligfirmaer. Det er både enkelt, oversiktlig og brukervennlig på alle måter. Her kan du flytte på vegger, legge til og fjerne vinduer og dører, bytte ut materialer, forandre størrelsen på rommene og innrede dem. Og ikke nok med det, når du er ferdig kan du vandre rundt i drømmehuset ditt i 3D for å få en ordentlig følelse av hvordan det blir.

Tålmodighet og penger

Selv om RoomSketcher er i bruk blant boligfirmaer i andre skandinaviske land er det ikke veldig mye brukt i Norge ennå. Men det tar antageligvis ikke så lang tid før alle byråene benytter seg av det. Å kjøpe bolig er jo en langsiktig investering, og spesielt om man bygger den selv, så dette er uansett ikke noe du bør stresse for mye med. Men så lenge du har tålmodigheten du trenger – og du har spart opp midlene til det – så er drømmen din innenfor rekkevidde. Ikke bare vil du få akkurat det hjemmet du ønsker deg, men det er nok heller ingenting i veien med å kunne fortelle folk “Jeg designet dette huset selv”.